Здорова молодь - здорове місто Брав участь

Доданий
27.02.2017
Номер
1015
Спорт

Купівля татамі, у кількості 6 штук, загальним розміром 10*10 м, синьо-червоного кольору, задля проведення змагань та спортивних заходів із заохочення дітей та молоді до здорового способу життя, що призведе до популяризації та розвитку олімпійських видів спорту в місті Дніпрі, а також підняття спортивно-оздоровчого рівня нашого міста.

Автор проєкту
Сергій
Сергій Калініченко
Бюджет
574 200 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Співавтори

Громадська організація "Фартлек"

Мета проекту

Заохочення до спорту та здорового образу життя різних верств населення. Популяризація бойових видів спорту у місті Дніпрі. Вихід дніпровських спортсменів на високий рівень у бойових видах спорту. Розвиток олімпійського виду спорту – карате WKF.

Проблема

На сьогоднішній день у власності міста Дніпра та дніпровських спортсменів знаходяться тільки старі татамі, які вже багато років використовуються спортсменами різного рівня. Про те що татамі відслужили свій термін використання свідчить їх зовнішній вигляд, що є не презентабельним, та звичайно ж із роками, окрім зовнішнього вигляду, псується і їх технічний стан. Проблемою є також недостатня кількість татамі, що разом із непривабливим виглядом інвентаря, унеможливлює проведення якісних та видовищних заходів у місті Дніпрі.

Пропоноване рішення щодо розв’язання проблеми і його обґрунтування

Придбання нових імпортних татамі для проведення тренувань, змагань та показових для міста спортивних заходів, стане вагомим поштовхом вперед для олімпійського майбутнього спортсменів нашого міста.

Для кого цей проект

Діти 6 – 14 років;
Кадети 14 – 18 років;
Дорослі 18 – 40 років;
Ветерани спорту від 40 років.
До тренувань можуть бути залучені, як професіонали, що домоглися певних успіхів у спорті, так і любителі, що займаються спортом задля підтримання фізичної форми.

План заходів з реалізації проекту

1) Придбання за кордоном татамі
2) Перевезення татамі до м. Дніпра
3) Перші випробувальні клубні змагання з карате WKF
4) Проведення змагань та масових заходів відповідно до графіку змагань затвердженому Українською федерацією карате.

Ключові показники оцінки результату проекту

Першочергове заохочення дітей та молоді до здорового образу життя, а також до занять спортом.
Підвищення репутації міста Дніпра у змаганнях найвищого рівня, а саме Чемпіонати України, Чемпіонати Європи, Чемпіонати світу, Олімпійські ігри.
Також заохочення ветеранів спорту до участі у змаганнях та у спортивному житті міста.

Ризики (перешкоди) у реалізації проекту, на які слід звернути увагу

У зв’язку з тим, що в Україні не виробляють татамі, є необхідність їх придбання за кордоном. Тому єдиним ризиком є залежність від курсу долара, що може коливатись.

ФОТО ДО / ВІЗУАЛІЗАЦІЯ МАЙБУТНЬОГО ПРОЄКТУ