«Майбутнє дітей в наших руках», апаратура для музичної школи №11 Брав участь

Доданий
27.02.2017
Номер
1008
Освіта

Нашій ДМШ №11 45 років. В школі навчаються понад 310 учнів, працюють творчі колективи, проводяться багато муз.свят, концертів для учнів та батьків мікрорайону.

Автор проєкту
Оксана
Оксана Стрекалова
Бюджет
199 900 грн
Розрахунок бюджету
Район
Чечелівський

Опис

Співавтори

батьки учнів, викладачі муз.школи

Мета проекту

Перетворення ДМШ №11 в центр музичної культури в мікрорайоні. Розширення мережі інтерактивних заходів школи для покращання образотворчого кругозора мешканців, їх відчуття прекрасного, надбання морально-духовних цінностей.

Проблема

Наша музична школа знаходиться в центрі садків (близько 6дитячих садочків), та порядку 5х загальноосвітніх шкіл. Потребність нашої музичної школи висока для нашого мікрорайону. Навчальний процес ведуть висококваліфіковані фахівці. З метою покращання музично-виховального процесу та можливості створення нових форм фахового виховання учнів, школі не вистачає мікрофонів, посилюючої апаратури, синтезатора, мікшерного пульту.
Для якісного проведення занять з муз.літератури, наочного ознайомлення учнів з досягненнями світової культури та сучасної укр.класики потрібні ноутбуки.

Пропоноване рішення щодо розв’язання проблеми і його обґрунтування

Придбати музичну аппаратуру в муз.школу, а саме: мікрофонів, посилюючиї апаратури, синтезатора, мікшерського пульту та ноутбуки.

Для кого цей проект

Багато дітей навчаються і мріють вчиться музиці в нашій школі (а це понад 310 осіб щорічно), тому цей проект для дітей та підлітків нашого міста, а відповідно це для майбутнього нашої країни!

План заходів з реалізації проекту

план заходів у кошторисі проекту

Ключові показники оцінки результату проекту

Це допоможе нашим дітям йти в ногу з часом, та більш досконало оволодіти фольклорними знаннями та сучасними музичними інструментами.

Ризики (перешкоди) у реалізації проекту, на які слід звернути увагу

Перешкоди відсутні

Приклади (кейси) схожих рішень

Музична апаратура для клубу за місцем мешкання "Козачок"

ФОТО ДО / ВІЗУАЛІЗАЦІЯ МАЙБУТНЬОГО ПРОЄКТУ