Асфальт 12 кварталу На реалізації

Доданий
21.05.2021
Номер
41
Благоустрій та інфраструктура

Асфальтування територій 12 кварталу у районі прохідного двору вул. Інженерна, буд. 1. Встановлення системи водовідведення.

Автор проєкту
Бюджет
499 675 грн
Розрахунок бюджету
Теги
двір, благоустрій
Район
Шевченківський
Адреса
вул. Інженерна, 1, Дніпро (Дніпропетровськ)

Опис

Співавтори

Романова Алла

Проблема

У зв'язку з тим, що територія, яка примикає до пішохідної зони будинку Інженерна, 1, не ремонтувалася з часів СРСР, нове асфальтне покриття частини двору (2018 р) після дощу перетворюється в грязьове місиво. Бруд стікає на новий асфальт, розвозиться автомобілями. Пішоходам користуватися дорогою та двором неможливо. Дітям ніде гратися.

Мета проєкту

Благоустрій територий мікрорайону. Ліквідація джерела постійного забруднення популярної пішохідної зони, створення місця для рухливих дитячих ігор.

Пропоноване рішення щодо розв'язання проблеми і його обґрунтування

Асфальтування території, по якій ходить та їздить на автомобілях величезна кількість жителів будинків, що знаходяться поруч, та усього мікрорайону, школярі. Відновлення стоків для дощової і талої води (з використанням природного нахилу місцевості), які існували у 20 столітті, для цього облаштування невеликіх каналів та покриття їх решіткою класу С-Д (яка застосовується: узбіччя доріг, пішохідна зона, автостоянки і проїжджі частини для легкових автомобілів; узбіччя автомобільних доріг.) загальна довжина решіткі та стоків - 25 мп (схема додається).

Зацікавленні у реалізації проєкту групи

мешканці мікрорайону, учні та батьки КЗО СЗШ № 61, мешканці будинку Інженерна,1, автомобілісти, які проживають у прилеглих. будинках.

Ключові показники оцінки результату

Комфортні умови основних пішохідних зон мікрорайону.
Психологічні: підвищення загального тонусу мешканців району, гарний настрій людей; підвищення іміджу міської влади; поступове приведення тротуарів міста до європейського рівня.
Безпекови: Організація місця для рухомих ігор дітей у дворі будинку сприяє безпеці, мінімізує травматизм, фізична активність позитивно позначається на здоров'ї дітей, зменшення запиленості двору сприяє здоров'ю жителів мікрорайону.
Соціальні: покращення рівня благоустрою території міста через створення сприятливих умов для комфортного руху пішоходів; поліпшення якості життя мешканців мікрорайону; Поліпшення соціальних потреб населення.
Обслуговування і догляд тротуарного покриття вимагає мінімальних затрат, які візьмуть на себе місцеви мешканці.

Ризики у реалізації

подорожчання матеріалів та робіт, спалах епідемії

Інформація про співфінансування

немає

Чи є у вас конфлікт інтересів

ні

Ви ознайомленні з положенням Бюджету участі

так

ФОТО ДО / ВІЗУАЛІЗАЦІЯ МАЙБУТНЬОГО ПРОЄКТУ

Експертна оцінка

Відповідальні підрозділи

Адміністрація Шевченківського району Дніпровської міської ради