Впровадження інформаційних технологій в освітній процес КЗО ССЗШ № 9 ДМР Брав участь

Доданий
10.06.2021
Номер
344
Школа

Збільшення продуктивності навчального процесу та поліпшення сприйняття навчального матеріалу, шляхом модернізації шкільного обладнання. Підвищення інтелектуального розвитку учнів, методом залучення комп’ютерних технологій та часткової автоматизації процесу навчання, що своєю чергою позитивно впливає на об’єм, швидкість та якість вивчення необхідного матеріалу, а також підвищує розумові показники.

Автор проєкту
Бюджет
199 980 грн
Розрахунок бюджету
Теги
діти, школа, молодь
Район
Центральний
Адреса
вул. Мостова, 3, Центральний, Дніпро (Дніпропетровськ)

Опис

Співавтори

ні

Проблема

Міністерством Освіти та науки України були затверджені нові, модернізовані начальні програми, що змінюють основні методи та вимоги до матеріалів й обладнання робочих місць учня та вчителя. Задля досягнення основної мети освітнього процесу: підвищення рівня навчання та прискорення засвоєння учнями програми, важливим аспектом - є урізноманітнення способів викладання матеріалу. Всі вищезазначені цілі можуть бути досягнені за допомогою використання персональних робочих місць (ноутбуків), що буде надзвичайним поштовхом та мотивацією для учнів вчитися, слідкуючи за розвитком усіх інновацій. Інтеграція персональних ноутбуків у процес навчання надасть викладачам змогу використовувати різноманітні інтерактивні матеріали в планах своїх занять. Незмінною перевагою є те, що ноутбуки - зносостійкі й цілком безпечні для здоров'я та навколишньої середи.

Мета проєкту

Збільшення продуктивності навчального процесу та поліпшення сприйняття навчального матеріалу, в умовах сучасного ритму життя, шляхом модернізації шкільного обладнання. Підвищення інтелектуального розвитку учнів, методом залучення комп’ютерних технологій та часткової автоматизації процесу навчання, що своєю чергою позитивно впливає на об’єм, швидкість та якість вивчення необхідного матеріалу, а також підвищує розумові показники серед молоді, в цілому.

Пропоноване рішення щодо розв'язання проблеми і його обґрунтування

Закупівля нового обладнання у комп’ютерний клас надасть змогу автоматизувати та полегшити процес навчання. У наш час персональні ноутбуки не є новітніми технологіями, але є невід’ємною складовою успішної освітньої бази. Тому ми вважаємо необхідним заручитися підтримкою міської ради за допомогою освітнього проекту, задля розв'язання цього питання.

Зацікавленні у реалізації проєкту групи

В першу чергу цей проект створений для учнів школи (нинішніх та майбутніх поколінь), викладачів, педагогів та батьків. Задля результативного навчання та високих освітніх показників.

Ключові показники оцінки результату

1. Використання в роботі більш сучасних технологій,
2. Розширення можливостей для навчання дітей,
3. Підвищення зацікавленості у дітей до вивчення предметів,
4. Досягнення більш високих результатів у освоєнні матеріалу.

Ризики у реалізації

Подорожчання обладнання.

Інформація про співфінансування

Співфінансування відсутнє

Чи є у вас конфлікт інтересів

ні

Ви ознайомленні з положенням Бюджету участі

Так

ФОТО ДО / ВІЗУАЛІЗАЦІЯ МАЙБУТНЬОГО ПРОЄКТУ

Відповідальні підрозділи

Департамент гуманітарної політики Дніпровської міської ради