Дорога нашого двору по вул. Робоча, 168 Брав участь

Доданий
10.06.2021
Номер
322
Благоустрій та інфраструктура

Внаслідок тривалого використання асфальтне покриття пішохідних доріжок по вулиці Робоча, 168 набуло майже аварійного стану. Старі, не ремонтовані дороги на окремих ділянках мають ушкодження та знижують просторову твердість будинку. Дороги мають ями , що після дощу утворюють глибокі калюжі на всю ширину проїзду біля будинку. Такий стан дороги посилює безпеку для похилого віку та малечі.

Автор проєкту
Олена
Олена Шапошникова
Бюджет
439 395 грн
Розрахунок бюджету
Теги
двір
Район
Чечелівський
Адреса
вул. Робоча, 168, Дніпро (Дніпропетровськ)

Опис

Співавтори

Копач Людмила Дмитрівна

Проблема

Внаслідок тривалого використання асфальтне покриття пішохідних доріжок по вулиці Робоча, 168 набуло майже аварійного стану. Старі, не ремонтовані дороги на окремих ділянках мають ушкодження та знижують просторову твердість будинку. Дороги мають ями , що після дощу утворюють глибокі калюжі на всю ширину проїзду біля будинку. Такий стан дороги посилює безпеку для похилого віку та малечі

Мета проєкту

Підвищення рівня добробуту мешканців будинку, водіїв, гостей та інших пішоходів району дасть змогу менш просідати фундаменту будинку та скопичування великої кількості води після дощів в глибоких впадинах дороги.

Пропоноване рішення щодо розв'язання проблеми і його обґрунтування

Проблему незадовільного стану пішохідних доріжок пропонується вирішити шляхом заміни старого асфальтного покриття на нове., зробивщи ухил від будинку, що забеспече відсутність слідів вологи на стінах та в підвалах.

Зацікавленні у реалізації проєкту групи

Мешканці будинку 168 по вул. Робоча, а також мешканці іншіх будинків району

Ключові показники оцінки результату

Поліпшення інфраструктури придомової ділянки, а також поліпшення психологічного і емоційного стану мешканців заради здоров'я та безпеки дітей та дорослих.

Ризики у реалізації

Зростання ціни робіт та товарів, які планується встановити на суму, що перевищує від 10% зарезервованих коштів для реалізації проекту.

Інформація про співфінансування

немає

Чи є у вас конфлікт інтересів

немає

Ви ознайомленні з положенням Бюджету участі

так

ФОТО ДО / ВІЗУАЛІЗАЦІЯ МАЙБУТНЬОГО ПРОЄКТУ

Відповідальні підрозділи

Департамент благоустрою та інфраструктури Дніпровської міської ради