Сучасна музична апаратура – якісне навчання вокальному мистецтву Реалізований

Доданий
01.06.2020
Номер
98
Позашкільна освіта

Закупівля музичної апаратури для народного художнього колективу Театр пісні «Альянс». Музична апаратура потрібна для проведення щоденного навчання, культурно-масових заходів, фестивалів, конкурсів, концертів на більш сучасному, якісному та професійному рівні. Все існуюче музичне обладнання колективу було закуплено ще у 90-х роках, з тих пір не оновлювалось. Для покращання освітнього процесу.

Автор проєкту
Анастасія
Анастасія Сундирьова
Бюджет
194 894 грн
Розрахунок бюджету
Теги
діти, інновації, фестиваль, молодь, творчість
Район
Шевченківський
Адреса
ж/м 1-й Тополя, 8А, Дніпро (Дніпропетровськ)

Опис

Проблема

Все існуюче музичне обладнання колективу Театр пісні «Альянс» було закуплено ще у 90-х роках, з тих пір не оновлювалось. Для покращання освітнього процесу та створення відповідних умов сучасного заняття у вокальному колективі.

Мета проєкту

Поліпшення умов навчання, що сприятиме культурному збагаченню та поліпшенню матеріально-технічної бази вихованців гуртка, популяризації творчої діяльності молодих виконавців та сприяння зростанню рівня навчання, шляхом надання гуртківцям якісних культурних послуг, які відповідають високим професійним та етичним нормам, які би задовольнили мистецькі потреби всіх вікових категорій.

Пропоноване рішення щодо розв'язання проблеми і його обґрунтування

Заміна старої музичної апаратури на нову, що відповідає вимогам упровадження сучасних освітніх технологій, сприяє розвитку навчальних компетентностей дітей та підлітків.

Зацікавленні у реалізації проєкту групи

Вокальний колектив знаходиться у великому мікрорайоні міста, тому охоплює територіально велику кількість дітей, за 23 роки свого існування здобув визнання, авторитет та популярність.
Оновленою апаратурою зможе користуватися:
- насамперед талановита молодь, яка навчається в народному художньому колективі Театр пісні «Альянс» для виступів і репетицій;
- педагоги колективу з метою вдосконалення методики викладання предмету;
- запрошені гості з концертними програмами, з метою обміну мистецьким досвідом;
- учасники різноманітних семінарів, лекцій, майстер класів, конкурсів і фестивалів, які вже є заплановані та спроектовані та інших мистецьких заходів;
- шанувальники вокального мистецтва.

Ключові показники оцінки результату

Впровадження проекту дасть змогу:
- Працювати і навчатись у світі сучасних інноваційних технологій.
- Вихованцям гуртка значно покращити умови навчання, успішно представляти наше місто і країну на світових сценах, отримувати вагомі здобутки.
- Педагогам колективу кваліфіковано та професійно організувати процес навчання для подальшої систематичної підготовки переможців і лауреатів міжнародних, всеукраїнських та обласних конкурсів, які на сьогодні посідають значне місце в сучасній культурі.

Ризики у реалізації

Можливе удорожчання обладнання

Інформація про співфінансування

немає

Чи є у вас конфлікт інтересів

ні

Ви посадова особа?

ні

Ви ознайомленні з положенням Бюджету участі

так

Співавтори

Кошара Алевтина Володимирівна, Стернад Наталія Анатоліївна

ФОТО ДО / ВІЗУАЛІЗАЦІЯ МАЙБУТНЬОГО ПРОЄКТУ

Відповідальні підрозділи

Департамент гуманітарної політики Дніпровської міської ради