Відкритий спортивний комплекс на набережній Дніпра Відхилений остаточно

Доданий
16.06.2020
Номер
559
Спорт

Створення сучасного комплексу для занять спортом на Січеславській Набережній.

Побудова сучасного спортивного майданчику у центрі міста створить умови для заняття спортом та популяризує здоровий спосіб життя.

Автор проєкту
Бюджет
999 600 грн
Розрахунок бюджету
Теги
спортивний майданчик, діти, благоустрій, молодь
Район
Соборний
Адреса
вул. Січеславська Набережна (Леніна), 37Д, Дніпро (Дніпропетровськ)

Опис

Проблема

В великої кількості людей наявні хронічні проблеми зі здоров’ям. Часто вони обумовлені відсутністю фізичної активності. Одна з програм міської ради - Дніпро спортивна столиця. І щоб відповідати цим амбіціям ми маємо розвивати спортивну інфраструктуру у місті. Січеславська Набережна - одна з найпопулярніших місць для відпочинку та активного дозвілля дніпрян. Станом на сьогодні, на Набережній відсутні умови для активного відпочинку чи різноманітного заняття спортом. Створення спортивного комплексу дозволить вирішити питання проведення вільного часу більш спортивно.

Мета проєкту

Популяризація здорового способу життя та залучення до занять спортом жителів міста шляхом створення сучасного спортивного комплексу одному з найпопулярніших місць Дніпра, а також створення умов для альтернативного активного дозвілля для гостей набережної.

Пропоноване рішення щодо розв'язання проблеми і його обґрунтування

Пропоноване рішення - створити сучасний спортивний майданчик в популярному для жителів міста місці. Репрезентативність сучасних тренажерів(формати workout, crosfit) забезпечить зацікавленість містян у локації. Створення якісної інфраструктури дозволить вирішити проблему відсутності умов для зайняття спортом.

Зацікавленні у реалізації проєкту групи

Оскільки майданчик знаходиться у популярному для прогулянок місті, зацікавленими у реалізації проекту можуть бути всі активні жителі міста.

Особливо профільні спортивні та молодіжні організації міста, жителі сусідніх вулиць.

Ключові показники оцінки результату

Ключовий показник - кількість залучених до спортивної діяльності на майданчику жителів міста. За цим показником можна буде оцінювати успішну популяризацію здорового способу життя та залучення жителів міста до занять спортом.

Також показником необхідності подібної інфраструктури буде кількість заходів громадських та державних організацій проведених на спортивному майданчику.

Ризики у реалізації

Ризиком може бути пошкодження спортивних тренажерів вандалами. Але цей ризик мінімізується за рахунок закупівлі якісних тренажерів та освітленої локації в центрі міста.

Інформація про співфінансування

Співфінансування відсутнє.

Чи є у вас конфлікт інтересів

Конфлікт інтересів відсутній

Ви посадова особа?

Ні

Ви ознайомленні з положенням Бюджету участі

Так

Співавтори

Молодіжний центр "STRUM"

ФОТО ДО / ВІЗУАЛІЗАЦІЯ МАЙБУТНЬОГО ПРОЄКТУ

Відповідальні підрозділи

Департамент гуманітарної політики Дніпровської міської ради