Комфортна дорога на Мандриківській Брав участь

Доданий
16.06.2020
Номер
482
Благоустрій та інфраструктура

Від новобудов за адресою вул. Мандриківська 51 "Л" до Селянського Спуску пролягає досить коротка частина вулиці Мандриківська, але в жахливому стані. Необхідно терміново відремонтувати цю ділянку дороги до перетину з Селянським спуском, на якому вже ведуться ремонтні роботи. Це важливо, оскільки в розташованих поруч нових багатоповерхових бубдинках проживає велика кількість дніпрян.

Автор проєкту
Валентина
Валентина Бразилевська
Бюджет
999 720 грн
Розрахунок бюджету
Теги
благоустрій
Район
Соборний
Адреса
вул. Мандриківська, 51Л, Дніпро (Дніпропетровськ)

Опис

Проблема

Відремонтований відрізок дороги істотно полегшить можливість під'їзду до новобудов Мандриківська 51 "Л", 51 "М", та дозволить розвантажити основну трасу по вул. Набережна Перемоги. Крім того, цією дорогою будуть користуватися мешканці Рівер Парку та прилеглих будинком Також, в умовах карантину значно скоротиться піший шлях від житлового масиву "Перемога" до центральної частини міста.

Мета проєкту

Розвантажити трасу по вул Набережна Перемоги та скоротити відстань по маршруту центр -Мандриківська 51 "Л", 51 "М" та новобудови "Рівер Парк"

Пропоноване рішення щодо розв'язання проблеми і його обґрунтування

З огляду на те, що ремонтні роботи по Селянському спуску вже почалися, то ремонт частини дороги Мандриківської вулиці, що примикає до спуску повинен стати логічним завершенням благоустрою доріг на даній ділянці.

Зацікавленні у реалізації проєкту групи

1. Мешканці новобудованих багатоквартирних будинків по вул Мандриківська 51 "М", 51 "Л", 51 "Л" 3 -тя секція, 51 "Л" 4 -та секція, "Рівер Парк" за адресою вул. Набережна Перемоги буд. 42, мешканці приватних будинків на прилеглих територіях, мешканці гуртожитків на прилеглих територіях;
2. Підприємства на прилеглих територіях, які користуються транспортними засобами як малоі, так і великоі вантажопідйомності, яких можна залучити до співфінансування проекту.

Ключові показники оцінки результату

якісна робота, виконана в строк

Ризики у реалізації

за рахунок міського бюджету ризик мінімальний

Інформація про співфінансування

підприємства, розташовані на цій ділянці дороги

Чи є у вас конфлікт інтересів

немає

Ви посадова особа?

ні

Ви ознайомленні з положенням Бюджету участі

так

Співавтори

немає

Відповідальні підрозділи

Департамент благоустрою та інфраструктури Дніпровської міської ради