Проведення поточного ремонту асфальтового покриття по вул.Робоча,168 Брав участь

Доданий
16.06.2020
Номер
455
Благоустрій та інфраструктура

Проведення робіт з ремонту асфальтового покриття дороги дасть змогу безпечно без перешкод ходити людям похилого віку та батькам з дітьми на колясках .Зробивщи ухил від будинку, забеспече відсутність слідів вологи на стінах та в підвалах. Ліквідує величезні калюжі води в вибоїнах дороги та усунення стін будинку.

Автор проєкту
Олена
Олена Шапошникова
Бюджет
199 300 грн
Розрахунок бюджету
Теги
двір, ОСББ, благоустрій
Район
Чечелівський
Адреса
вул. Робоча, 168, Дніпро (Дніпропетровськ)

Опис

Проблема

Старі, не ремонтовані дороги на на підставі акту обстеження 12.07.2016р "Придніпровськойї державної академії будівництва та архітектури" на окремих ділянках присутній зворотний уклін відмостки у бік будівлі до 12см,а фізичний знос фундаментів дудинка 40%. Дані ушкодження знижують просторову твердість будинку. А також дороги мають ями , що після дощу утворюють глибокі калюжі на всю ширину проїзду біля будинку. Такий стан дороги посилює безпеку для похилого віку та малечі.

Мета проєкту

Підвищення соціального рівня мешканців, і на сам перед комфорт для людей похилого віку та людей з інвалідністю. Зменшення забруднення навколишнього середовища та руйнування стін та цоколяю будинку. Реалізація цього проекту добавить позитивних ємоцій всім мешканцям цієї округи.

Пропоноване рішення щодо розв'язання проблеми і його обґрунтування

Проведення робіт з ремонту асфальтового покриття дороги дасть змогу безпечно без перешкод ходити людям похилого віку та батькам з дітьми на колясках.Зробивщи ухил від будинку, забеспече відсутність слідів вологи на стінах та в підвалах. Ліквідує величезні калюжі води в вибоїнах дороги.

Зацікавленні у реалізації проєкту групи

У виконанніцього проекту дуже зацікавленн іжителі будинку по вул. Робоча, 168,а також мешканці сосідніх домів ,прохожі та гості які часто пересуваються нашою доріжкою.

Ключові показники оцінки результату

Підвищення соціального рівня мешканців, і на сам перед комфорт для людей похилого віку та людей з інвалідністю. Зменшення
забруднення навколишнього середовища та руйнування стін , та цоколяюбудинку. Реалізаціяцього проекту добавить позитивних емоцій всім мешканцям цієї округи.

Ризики у реалізації

Підвищенняцін на матеріали та виконанняробіт. Зміни в законодавчо-нормативній базі стосовно проведення конкурсу та критеріїв відбору проектів

Інформація про співфінансування

не має

Чи є у вас конфлікт інтересів

ні

Ви посадова особа?

ні

Ви ознайомленні з положенням Бюджету участі

да

Співавтори

Копач Людмила Дмитрівна

ФОТО ДО / ВІЗУАЛІЗАЦІЯ МАЙБУТНЬОГО ПРОЄКТУ

Експертна оцінка

Відповідальні підрозділи

Департамент благоустрою та інфраструктури Дніпровської міської ради