Спортивний майданчик Брав участь

Доданий
15.06.2020
Номер
409
Позашкільна освіта

Основною ідеєю даного проекту є популяризація та доступність спорту, а також можливість тренуватися на новому обладнанні нашим гуртківцям КПНЗ «ДЮЦ» ДМР та дітям прилеглих шкіл. На базі нашого закладу діють такі спортивні гуртки, як : спортивне скелелазіння, спортивний та пішохідний туризм, стрільба з луку.

Автор проєкту
Карина
Карина Каряка
Бюджет
195 000 грн
Розрахунок бюджету
Теги
спортивний майданчик, діти, молодь, туризм
Район
Шевченківський
Адреса
вул. Гладкова, 8, Дніпро (Дніпропетровськ)

Опис

Проблема

Основною ідеєю даного проекту є популяризація та доступність спорту, а також можливість тренуватися на новому обладнанні нашим гуртківцям КПНЗ «ДЮЦ» ДМР та дітям прилеглих шкіл. На базі нашого закладу діють такі спортивні гуртки, як : спортивне скелелазіння, спортивний та пішохідний туризм, стрільба з луку. Наші вихованці – чемпіони та призери всеукраїнських змагань. Як ми знаємо спорт не стоїть на місці, так скелелазіння вже Олімпійський вид, і наші вихованці можуть претендувати на участь в Юнацьких Олімпійських Іграх. Для належної підготовки їм не вистачає найпростішого спортивного обладнання (турніки, бруси, рукоходи…)

Мета проєкту

Створення безпечних, комфортних умов для занять спортом здобувачів освіти закладу, заохочення та мотивація дітей до активної участі у спортивно- оздоровчих заходах.

Пропоноване рішення щодо розв'язання проблеми і його обґрунтування

Проектом передбачено облаштування професійного Workout майданчика, що сприятиме не тільки гарній підготовці до спортивних виступів наших вихованців КПНЗ « ДЮЦ» ДМР, а й популяризації здорового способу життя для людей нашого району та міста. Закупка всього необхідного обладнання та монтаж майданчика

Зацікавленні у реалізації проєкту групи

Для вихованців КПНЗ «ДЮЦ» ДМР, учнів прилеглих шкіл, мешканців нашого міста.

Ключові показники оцінки результату

Гуртківці нашого закладу зможуть тренуватися на професійному Workout майданчику, що дасть можливість показувати кращі результати на спортивних змаганнях.
Подаємо здоровий приклад населенню
Батьки займаються спортом разом з дітьми та підлітками
Здорове та активне середовище у районі.

Ризики у реалізації

Можливе збільшення вартості обладнання.

Інформація про співфінансування

Немає

Чи є у вас конфлікт інтересів

Ні

Ви посадова особа?

Ні

Ви ознайомленні з положенням Бюджету участі

Так

Співавтори

Немає

ФОТО ДО / ВІЗУАЛІЗАЦІЯ МАЙБУТНЬОГО ПРОЄКТУ

Відповідальні підрозділи

Департамент гуманітарної політики Дніпровської міської ради