Інтерактивний лазерний тир для учнів школи Брав участь

Доданий
15.06.2020
Номер
399
Школа

Ідея цього проекту базується на використанні сучасної електронної техніки на уроках «Захист Вітчизни». Інтерактивний лазерний тир - це програмно-апаратний комплекс, за допомогою якого вчитель може ефективно формувати у своїх учнів навички прицільної стрільби з гвинтівки, автомата.

Автор проєкту
Юлія
Юлія Ковтун
Бюджет
199 200 грн
Розрахунок бюджету
Район
Шевченківський
Адреса
вул. Альвінського, 3, Дніпро (Дніпропетровськ)

Опис

Проблема

Забезпечення навчального закладу сучасними навчальними середовищами для організації навчально-виховного процесу, у тому числі і предмету «Захист України». Інтерактивний лазерний тир - нове покоління тирів, що дає ряд переваг завдяки комп’ютерній графіці. Переваги для навчального закладу: безпека, економічність,
комплектність системи, нові можливості для навчання.
Наш навчальний заклад щороку бере участь у змаганнях «Сокіл-Джура». Інтерактивний лазерний тир допоможе учням покращити навички кульової стрільби.

Мета проєкту

Педагоги нашої школи прагнуть до створення оптимальних умов по охопленню всього простору основних орієнтирів виховання, метою яких є поліпшення рівня виховного процесу в навчальних закладах та створення цілісної моделі виховної системи на загальнолюдських цінностях, яка тісно пов’язана з суспільством та його реаліями, які сьогодні вимагають пошуку нових шляхів формування нової особистості, що потребує щоденної роботи, великої відданості її глибокої поваги до своїх вихованців. Тож і хочемо все зробити, щоб нашим дітям було комфортно в стінах навчального закладу, намагаємося виявити і розвинути їх творчі здібності.

Пропоноване рішення щодо розв'язання проблеми і його обґрунтування

Участь у проекті допоможе підвищити рівень підготовки призовників до служби у ЗСУ та учбових закладах військового призначення, усвідомлення учнівською молоддю свого обов'язку щодо захисту України у разі виникнення загрози суверенітету та територіальної цілісності держави.

Зацікавленні у реалізації проєкту групи

Проект розрахований для навчання учнів 9-11 класів.

Ключові показники оцінки результату

Реалізація проекту допоможе створити сучасний інтерактивний лазерний тир. Забезпечений новим обладнанням, технічними засобами навчання, що буде сприяти зацікавленості учнів у вивченні предмету Захист України.

Ризики у реалізації

Можуть бути пов язані з подорожчанням обладнання.

Інформація про співфінансування

немає

Чи є у вас конфлікт інтересів

немає

Ви посадова особа?

ні

Ви ознайомленні з положенням Бюджету участі

так

Співавтори

немає

Відповідальні підрозділи

Департамент гуманітарної політики Дніпровської міської ради