Сучасний ремонт концертної зали ДМШ №8 – улюбленого місця зустрічі з музикою. Брав участь

Доданий
15.06.2020
Номер
390
Культура

Ремонт концертної зали ДДМШ №8 – давня мрія учнів, батьків та викладачів. Сучасна концертна зала – це обличчя нової мистецької школи, у якій проводяться педагогічні наради, навчально-виховні заходи, а також заняття творчих колективів. Сцена зали – це перших крок до успіху учнів, а концертна зала – це завжди головне на улюблене місце зустрічі з музикою, яка починається з привабливого входу.

Автор проєкту
Олена
Олена Єременко
Бюджет
594 600 грн
Розрахунок бюджету
Теги
діти, школа
Район
Новокодацький
Адреса
вул. Караваєва, 21, Дніпро (Дніпропетровськ)

Опис

Проблема

Концертна зала закладу потребує сучасного ремонту (ремонт не проводився декілька десятиліть). Дане приміщення має зношене покриття підлоги, розтріскані стіни, маленький розмір сцени (що не вміщує необхідну кількість виконавців) та не має сучасних комунікацій. Завдяки розвитку творчих учнівських колективів, кількості їх учасників, сцена залу вимагає збільшення розміру та сучасного освітлювального обладнання.
Шлях до зали лежить через не досить привабливий вхід до школи: підлога розтріскана, або має частково покриття керамічною пліткою, не дуже надійні двері, частини та механізми яких зношені.
Концертна зала та вхід до приміщення закладу взагалі потребують сучасного, естетичного та презентабельного вигляду.

Мета проєкту

Створення сучасного мистецького простору, комфортних умов для проведення навчально-виховного процесу, естетичного та творчого розвитку дітей , молоді, дорослих і виховання майбутніх талановитих музикантів, культурно-освічених слухачів – достойних громадян нашої країни.

Пропоноване рішення щодо розв'язання проблеми і його обґрунтування

Зробити ремонт концертної зали та входу до будівлі (тамбуру) за сучасними технологіями з використанням новітніх будівельно-оздоблювальних матеріалів з метою покращення умов перебування учасників навчально-виховного процесу та відвідувачів закладу:
- у концертній залі – ремонт підлоги, стін, стелі, заміна дверей, збільшення розміру сцени, заміна та встановлення освітлювального обладнання, ремонт системи опалення;
тамбур
- у тамбурі – заміна підлоги, ремонт порогу, улаштування підвісної стелі.

Зацікавленні у реалізації проєкту групи

Учні, батьки, працівники та відвідувачі закладу.

Ключові показники оцінки результату

Покращення умов приміщень закладу призведе до підвищення якості проведення навчально-виховного процесу, мотивації учнів до навчання мистецтву, збільшення контингенту учнів школи та зробить навчальний заклад більш привабливим для відвідувачів.

Ризики у реалізації

- нестабільність валюти на внутрішньому ринку, інфляція

Інформація про співфінансування

немає

Чи є у вас конфлікт інтересів

ні

Ви посадова особа?

ні

Ви ознайомленні з положенням Бюджету участі

так

Співавтори

Сергієнко І. Г., Педан Д. С.

Відповідальні підрозділи

Департамент гуманітарної політики Дніпровської міської ради