Надійні ліфти – запорука сучасного будинку Реалізований

Доданий
21.05.2020
Номер
37
Житлові будинки

Даний проект спрямовано на проведення поточного ремонту пасажирських ліфтів у 2-5 блоках багатоповерхового будинку ОСББ «Робоча 75».

Автор проєкту
Бюджет
139 770 грн
Розрахунок бюджету
Теги
ОСББ
Район
Чечелівський
Адреса
вул. Робоча, 75, Дніпро (Дніпропетровськ)

Опис

Проблема

Багатоповерховий будинок ОСББ «Робоча 75», має 5 блоків, в кожному з яких по 2 ліфта (1 пасажирський, 1 вантажний). З моменту введення дому в експлуатацію у 1989/1990 рр. не проводився поточний плановий ремонт ліфтів, термін використання яких згідно до діючих нормативів становить 25 років. Це призводить до частих аварійних ситуацій, і як наслідок - до витрачання коштів ОСББ на їх ліквідацію, а не на плановий поточний ремонт. У зв’язку з проведеним моніторингом поточного технічного стану ліфтів на початку 2020 р. було встановлено, що перед усім ремонту потребують пасажирські ліфти у 2,3,4 та 5 блоках. Безпечні ліфти – це безпечне місто, тому реалізація поданого проекту є актуальною не тільки у межах конкретного ОСББ, а і в загальноміському масштабі.

Мета проєкту

Провести поточний ремонт пасажирських ліфтів у 2,3,4,5 блоках ОСББ «Робоча 75» з метою їх подальшого безпечного функціонального використання.

Пропоноване рішення щодо розв'язання проблеми і його обґрунтування

Для реалізації поточного ремонту пасажирських ліфтів 2,3,4,5 блоків, згідно з рекомендаціями обслуговуючої компаній ТОВ «ЛІФТСЕРВІС», необхідно провести заміну ліфтової кабіни, електродвигуна приводу ДК, редуктора приводу дверей кабіни, обмежувача швидкості ОШ та канату в кожному з блоків.

Зацікавленні у реалізації проєкту групи

Проект спрямований на задовільнення потреб мешканців та гостей ОСББ «Робоча 75» та охоплює усі верстви населення. Безпечний ліфт у 16-ти поверховому будинку є необхідним як для людей похилого віку, так і для дітей, вагітних жінок, активних мешканців міста тощо.

Ключові показники оцінки результату

1. Економічні : виконання поточного ремонту ліфтів у 2,3,4,5 блоках є необхідним кроком для подовження строку використання систем ліфтової галузі у межах ОСББ «Робоча 75».
Кількість відремонтованих ліфтів – 4 шт.
Кількість квартир, які вони обслуговують – 283 кв.
Новий генератор забезпечить зниження об’ємів використаної електроенергії.
2. Соціальні : безпечні працюючі ліфти є запорукою позитивного іміджу нашого міста, є необхідним елементом для забезпечення швидкого та зручного шляху підйому мешканців та гостей будинку на верхні поверхи будинку.

Ризики у реалізації

Форс мажорні обставини

Інформація про співфінансування

Від ОСББ «Робоча 75» 30,01% - 59936,00 грн

Чи є у вас конфлікт інтересів

ні

Ви посадова особа?

ні

Ви ознайомленні з положенням Бюджету участі

Так

Співавтори

Владимирова Н.Л.

ФОТО ДО / ВІЗУАЛІЗАЦІЯ МАЙБУТНЬОГО ПРОЄКТУ

Відповідальні підрозділи

Департамент житлового господарства Дніпровської міської ради