М'які пуфи для волонтерсько-молодіжного простору Відхилений остаточно

Доданий
14.06.2020
Номер
287
Інше

"Dnepr Volunteer Community" - це організація, що проводить волонтерські проекти і допомагає уразливим групам населення та проводить проект для активної молоді "Школа волонтерів". Ми створюємо простір де надалі будуть відбуватися наші проекти, але для комфотрної роботи волонтерів та людей із вадами слуху нам необхідні пуфи та фотоаппарат, які ми зможемо використовувати для проведення заходів..

Автор проєкту
Бюджет
50 000 грн
Розрахунок бюджету
Теги
глухі, молодь, неформальна освіта, творчість, допомога
Район
Центральний
Адреса
вул. Воскресенська (Леніна), 26, Дніпро (Дніпропетровськ)

Опис

Проблема

Волонтери нашої організації "Dnepr Volunteer Community" допомагають дітям із малозабезпечений сімей, дітям із малозабезпечених сімей, людям із ядід та людьми "золотого віку" та із вадами слуху та мови і більшість свого часу проводять у приміщенні культурного простору. Нещодавно було створено молодіжно-волонтерський простір у якому ми зможемо проводити проєкт "Школа волонтера" метою якого є навчити молодь як правильно можна допомагати таким групам людей і як поводитись у важких та непередбачуваних ситуаціях, але для реалізії проекту ми маємо необхідність у матеріально-технічній базі: м'які пуфи для зручності проведення тренінгів і заходів і фотокамера, яка допоможе нам для звітування і залучення більшої кількості активної молоді.

Мета проєкту

Ми бажаємо зробити молодіжно-волонтерський простір зручним і комфортним для активної молоді, що допомагає у реалізації благодійних проектів і допомагає групам населення, які мають в цьому необхідність. Ми хочемо допомогти молоді проводити тренінги та заході у комфортній та зручній для них обстановці і розкривати їм теми волонтерства і благодійності із користю.

Пропоноване рішення щодо розв'язання проблеми і його обґрунтування

В нашому місті є дуже багато активної молоді яка цікавиться волонтерством і допомагає іншим, тому молодіжно-волонтерський простір є вирішенням проблеми з місцем проведення заходів та допомогає у розширенні світогляду нового покоління. Ми хочемо зробити облаштування простору і розмістити м'які пуфи на яких можна проводити заняття, працювати та проводити тренінги для зручності волонтерів.

Зацікавленні у реалізації проєкту групи

Реалізація нашого проекту допоможе активній молоді нашого міста, волонтерам та у подальшому групам людей, що потребують допомоги: дітям із малозабезпечених сімей, дітям із інклюзивність, людям "золотого віку", ядід, а також людям із вадами слуху та мови з якими ми проводимо заходи і підтримуємо їх.

Ключові показники оцінки результату

Створення умов для зручного проведення благодійних заходів та волонтерських тренінгів для активної молоді, а також підвищення комфорту у молодіжно-волонтерському простору.

Ризики у реалізації

не має

Інформація про співфінансування

організація покриває витрати створення простору.

Чи є у вас конфлікт інтересів

ні

Ви посадова особа?

ні

Ви ознайомленні з положенням Бюджету участі

так

Співавтори

не має

ФОТО ДО / ВІЗУАЛІЗАЦІЯ МАЙБУТНЬОГО ПРОЄКТУ