«Аджиліті» ( смуга перешкод для дресерування собак) Реалізований

Доданий
11.06.2020
Номер
197
Позашкільна освіта

Встановлення смуги перешкод для собак - Аджиліті. Клуб юних кінологів – єдиний у місці Дніпро, неоднократний переможець з відкритого чемпіонату багатоборства зі службовими собаками серед молоді «Юний кінолог», постійний учасник виставок, конкурсів «Юний хендлер» на національних і міжнародних виставках кінологічного союзу України. Необхідна сучасна база для тренування і дресирування собак.

Автор проєкту
Бюджет
198 838 грн
Розрахунок бюджету
Теги
спортивний майданчик, діти, двір, інновації, молодь
Район
Самарський
Адреса
вул. Космонавтів, 8, Дніпро (Дніпропетровськ)

Опис

Проблема

Клуб «Юний кінолог» працює у Центрі дитячої та юнацької творчості на протязі 35 років, вихованці клубу разом зі своїми собаками кожного року беруть активну участь у виставках, конкурсах, змаганнях міжнародного і всеукраїнського рівней і завжди займають призові місця. Отримані знання на заняттях вихованці клубу застосовують в обраних професіях: ветеринари – 5 осіб, прикордонники – 5 осіб, відомі хендлери м. Дніпро – 4 осіб, біотехнологи – 4 осіб, власники розплідників собак – 7 осіб, випускники клубу відомі у багатьох країнах Європи і світу. Але заняття з дресирування проходять за допомогою підручних засобів і снарядів виготовлених власними руками керівника клубу, вихованців і їх батьків. Через відсутність повноцінної смуги перешкод діти не мають можливості повноцінно підготуватись до змагань з кінології.

Мета проєкту

За допомогою «Аджиліті» ( смуги перешкод для дресирування собак) проводити профорієнтаційну роботу – підготовка таких спеціалістів як кінологи у прикордонні війська і поліцію, ветеринари, біотехнологи, управлінці, формування у вихованців таких компетентностей, які вони зможуть застосовувати на протязі життя. Аджиліті надає можливість застосовувати такий метод виховання як змагання, мотивує дітей, а також сприяє розвитку і формуванню здорового засобу життя, спонукає до активності, повноцінного фізичного розвитку.

Пропоноване рішення щодо розв'язання проблеми і його обґрунтування

Облаштування «Аджиліті» - смуги перешкод для дресирування собак. Встановлення снарядів: 1 – бум, 2 – легкоатлетичний бар’єр, 3.- гойдалка, 4.- гірка, 5.- слалом, 6.- жорсткий тунель, 7.- м’який тунель, 8.- стрибок у довжину, 9.- шина, 10.- горизонтальна дробина; придбання рукавів для дресирування: жорсткий рукав, м’який рукав;
Встановлення огорожі зі стовпами – 100м., смітник для продуктів життєдіяльності собак, лавки – 3 шт., лопатки – 2 шт.

Зацікавленні у реалізації проєкту групи

Вихованці, батьки і випускники клубу «Юний кінолог» КПНЗ «Центр дитячої та юнацької творчості «ДМР, кінологічна служба КЦ ГУНП в Дніпропетровській області, власники собак Самарського району.

Ключові показники оцінки результату

Облаштування якісними снарядами з Аджиліті для проведення занять , підготовки до змагань з кінології, проведення змагань на базі КПНЗ «Центр дитячої та юнацької творчості» ДМР. Огородження смуги перешкод для дресирування, згідно вимог правил безпеки під час роботи з тваринами. Встановлення 3 лавок, для вихованців, які очікують своєї черги, під час проведення змагань. Урна для продуктів життєдіяльності тварин, лопатки.

Ризики у реалізації

Інфляція, збільшення вартості витрат у ході реалізації проекту.

Інформація про співфінансування

-

Чи є у вас конфлікт інтересів

Ні.

Ви посадова особа?

Ні.

Ви ознайомленні з положенням Бюджету участі

Так.

Співавтори

Буцька Валерія Володимирівна

ФОТО ДО / ВІЗУАЛІЗАЦІЯ МАЙБУТНЬОГО ПРОЄКТУ

Відповідальні підрозділи

Департамент гуманітарної політики Дніпровської міської ради

Фотографії реалізованого проєкту