Туристсько -спортивний майданчик Реалізований

Доданий
10.06.2020
Номер
184
Позашкільна освіта

Створення сучасного туристсько-спортивного майданчика на прилеглій території закладу позашкільної освіти планується для фізичного розвитку вихованців дитячого центру, підготовки і тренування збірної команди спортсменів міста зі спортивного туризму. Даний проект необхідний для поліпшення умов тренування наших дітей, надасть можливість покращити їхні результати.

Автор проєкту
Бюджет
198 380 грн
Розрахунок бюджету
Теги
спортивний майданчик, діти, школа, молодь, туризм
Район
Центральний
Адреса
просп. Олександра Поля (Кірова), 70, Дніпро (Дніпропетровськ)

Опис

Проблема

Створення сучасного туристсько-спортивного майданчика на прилеглій території закладу позашкільної освіти планується для фізичного розвитку вихованців дитячого центру. Проблема полягає в тому, що поруч з дитячо-юнацьким центром художньої та технічної творчості немає сучасного туристсько-спортивного майданчика. Щоб дістатися до найближчого, потрібно переходити по нерегульованому пішохідному переходу через проспект О. Поля, на якому завжди дуже пожвавлений рух транспорту. Неодноразово на пішохідному переході траплялися наїзди на пішоходів, навіть були летальні випадки.Тому, перш за все, це потрібно для поліпшення умов тренування спортсменів збірної команди міста та області, для безпечної підготовки і тренування команди спортсменів ДЮЦХТТ зі спортивного туризму, для здорового дозвілля підлітків, учнів закладів освіти та дітей міста. Це надасть можливість покращити результати на змаганнях не тільки Всеукраїнського рівня, а й Міжнародного масштабу.

Мета проєкту

Проєкт спрямований на те, щоб створити максимально професійні умови для тренувань зі спортивного туризму дітей та підлітків закладу та дітей міста, а також проведення на базі цього туристько-спортивного майданчика змагань з пішохідного та інших видів спортивного туризму на рівні міста.

Пропоноване рішення щодо розв'язання проблеми і його обґрунтування

У КПНЗ «Дитячо-юнацький центр художньої та технічної творчості» ДМР більше 20 років існує туристський клуб «Горизонт», який до сьогодні не мав технічної можливості для професійної підготовки спортсменів. Вихованці туристського клубу є переможцями обласних, Всеукраїнських та міжнародних змагань з різних видів спортивного туризму. Дитячо-юнацький центр не має необхідного спеціалізованого обладнання, тому діти були обмежені в можливостях розвивати свої професійні навички і були змушені шукати для тренування більш пристосовані місця.

Зацікавленні у реалізації проєкту групи

Вихованці Дитячо-юнацького центру художньої та технічної творчості, їхні батьки та всі спортсмени професійного туристського руху міста Дніпра, а також активна молодь.

Ключові показники оцінки результату

Збільшення фізичної активності підлітків та молоді і виховання фізично загартованого молодого покоління. Згуртування та обʼєднання всіх спортивно-туристських громад міста Дніпра та сприяння виведенню цього напрямку діяльності на більш високий професійний рівень.

Ризики у реалізації

Здорожчення матеріалів, робіт та обладнання, коливання курсу валют.

Інформація про співфінансування

Немає.

Чи є у вас конфлікт інтересів

ні

Ви посадова особа?

ні

Ви ознайомленні з положенням Бюджету участі

так

Співавтори

Ігнатенко Вячеслав Володимирович

ФОТО ДО / ВІЗУАЛІЗАЦІЯ МАЙБУТНЬОГО ПРОЄКТУ

Відповідальні підрозділи

Департамент гуманітарної політики Дніпровської міської ради