"Функціональна сцена" Брав участь

Доданий
09.06.2020
Номер
169
Культура

Облаштування функціональної сцени в закладі культури відкриває можливості для організації та проведення культурно-масових заходів, фестивалів, конкурсів, концертів, театралізованих народних гулянь як у глядацькій залі закладу так і безпосередньо на відкритому просторі в залежності від характеру заходу, його масштабності і місця проведення.

Автор проєкту
Бюджет
182 522 грн
Розрахунок бюджету
Теги
діти, молодь, культура, творчість
Район
Новокодацький
Адреса
вул. Старий шлях (Кірова), 114, Дніпро (Дніпропетровськ)

Опис

Проблема

У 2019 році для глядацької зали КЗК «Іскра» було придбано та встановлено мобільний сценічний подіум площею 24 кв.м за кошти, отримані від господарської діяльності закладу. Першочергове завдання, поставлене нами на той час було виконано. Але, як показав досвід, такий розмір сцени не відповідає вимогам щодо створення того мистецького простору, який приваблював би не тільки жителів громади Таромського, а й відвідувачів з інших районів. Придбання додаткових сценічних модулів надасть нам можливість регулювати розмір сцени та вибір місця установки в залежності від характеру заходу, його масштабності і місця проведення.

Мета проєкту

Створити фенкціональну сцену, яка б надала можливість максимально швидко і якісно облаштувати той головний мистецький центр для публіки, який би задовольнив культурно-дозвіллєві потреби відвідувачів різних вікових категорій.

Пропоноване рішення щодо розв'язання проблеми і його обґрунтування

Реалізація нового технологічного сценічного рішення - «Функціональна сцена» передбачає збільшення існуючої конструкції мобільного подіуму шляхом придбання додаткових 8-ми модулів. Простота виконання цього технологічного рішення, як і тривалий термін користування надасть можливість розширювати та удосконалювати діяльність закладу культури у майбутньому, в залежності від потреб громади Таромського.

Зацікавленні у реалізації проєкту групи

Облаштування функціональної сцени задовольняє потреби фактично усіх вікових і соціальних груп громади Таромського

Ключові показники оцінки результату

За рахунок реалізації проекту заклад культури отримає новий імпульс свого розвитку, зможе на новому більш якісному та професійному рівні здійснювати культурні послуги для населення.

Ризики у реалізації

відсутні

Інформація про співфінансування

Відсутня

Чи є у вас конфлікт інтересів

Ні

Ви посадова особа?

Ні

Ви ознайомленні з положенням Бюджету участі

Так

Співавтори

Пшипіровська Алла Валентинівна

ФОТО ДО / ВІЗУАЛІЗАЦІЯ МАЙБУТНЬОГО ПРОЄКТУ

Експертна оцінка

Відповідальні підрозділи

Департамент гуманітарної політики Дніпровської міської ради