Музична лабораторія Реалізований

Доданий
09.06.2020
Номер
159
Культура

Створення умов для всебічного гармонійного творчого розвитку учнів-музикантів. Сучасна студія звукозапису – це завдання, яке диктує час і запит обдарованих учнів-виконавців, що бажають розвиватися у пісенному жанрі. Якісна, технічно оснащена студія звукозапису необхідна та стане платформою для розвитку та творчого зростання вихованців та відвідувачів музичної школи.

Автор проєкту
Тетяна
Тетяна Дячкіна
Бюджет
199 200 грн
Розрахунок бюджету
Теги
діти, школа, інновації, культура, творчість
Район
Амур-Нижньодніпровський
Адреса
вул. Калинова, 68, Дніпро (Дніпропетровськ)

Опис

Проблема

Якісно облаштована та технічно оснащенащена студіїя звукозапису в школі вирішить проблему можливості доступу контингенту відвідувачів до послуг, щодо створення фонограм, запису вокальних композицій, аранжування, музичного оформлення святкових подій.
Крім того, завдяки наявності студії звукозапису з’явиться можливість збільшити рівень охоплення дітей та молоді міста, вдосконалити підготовку колективів та солістів музичної школи до участі у міських святах та заходах.
Сучасна студія звукозапису – це завдання, яке диктує час і запит обдарованих учнів-виконавців, що бажають розвиватися у пісенному жанрі. Якісна, технічно оснащена студія звукозапису необхідна для всебічного розвитку музичного виконавства, стане платформою для розвитку та творчого зростання вихованців та відвідувачів музичної школи.

Мета проєкту

Створення умов для всебічного гармонійного творчого розвитку учнів-музикантів. Враховуючи те, що вихованці закладу систематично залучаються до участі у міських заходах, що відбуваються на відкритих площадках міста, підвищення якості роботи в цьому напрямку позитивно вплине на якість концертів та заходів міського рівня.

Пропоноване рішення щодо розв'язання проблеми і його обґрунтування

Сворення сучвсної студії звукозапису та оновлення змісту освіти в художньо-естетичному вихованні учасників освітього -творчого процесу, впровадження у навчально-виховний процес інноваційних технологій. Сучасний навчально-творчий процес вимагає впровадження новітніх технологій. В умовах розвитку цифрових технологій стає актуальним запит творчо-обдарованих дітей та молоді відносно доступу до можливостей використання технічних засобів, що дозволить учням перейти на більш професійний рівень розвитку свого таланту та в подальшому отримати професійну освіту

Зацікавленні у реалізації проєкту групи

Проект розрахований на дітей та молодь від 5 до 16 років, батьків та мешканців міста Дніпра, що відвідують міський комунальний заклад культури «Дніпровська дитяча музична школа №16».

Ключові показники оцінки результату

Реалізувавши цей проект відбудеться підвищення рівня якості роботи та навчання творчо – обдарованих дітей та молоді, усіх здобувачів освітнього процесу. що в свою чергу дозволить покращити рівень охоплення дітей культурою.

Ризики у реалізації

Інфляція, нестабільність валюти

Інформація про співфінансування

-

Чи є у вас конфлікт інтересів

ні

Ви посадова особа?

ні

Ви ознайомленні з положенням Бюджету участі

так

Співавтори

Невєдрова Юлія Вікторівна, Гонтар Оксана Сергіївна

ФОТО ДО / ВІЗУАЛІЗАЦІЯ МАЙБУТНЬОГО ПРОЄКТУ

Відповідальні підрозділи

Департамент гуманітарної політики Дніпровської міської ради

Фотографії реалізованого проєкту