Сучасним дітям - сучасний кабінет біології. Реалізований

Доданий
03.06.2020
Номер
117
Школа

Участь у проекті допоможе створити кабінет біології, який буде забезпечений новим обладнанням , технічними засобами навчання, наочно-демонстраційним матеріалом, що дозволить глибше зануритись у світ науки, створити прекрасні умови для формування в учнів фундаментальних принципів біології.

Автор проєкту
Юлія
Юлія Ковтун
Бюджет
164 042 грн
Розрахунок бюджету
Район
Шевченківський
Адреса
вул. Альвінського, 3, Дніпро (Дніпропетровськ)

Опис

Проблема

В школі застаріле обладнання, зношені меблі, відсутність мультимедійного забезпечення, все це не дає змоги в повній мірі отримання якісних знань, гальмує засвоєнню умінь та навичок, яких потребує підростаюче покоління.

Мета проєкту

Сучасний кабінет біології - це ключ до розуміння і уміння розумно та раціонально користуватися природними ресурсами в рамках збалансованого розвитку, усвідомлення ролі навколишнього середовища для життя і здоров’я людини. Наявність сучасного обладнання в кабінеті біології дозволить підвищити ефективність навчального процесу, використовувати інноваційні технології навчання; організовувати практичну , дослідницьку діяльність учнів. Біологія цікава тоді, коли набуті знання супроводжуються дослідами, учні можуть самостійно зо допомогою вчителя побачити будову рослин або тварин.

Пропоноване рішення щодо розв'язання проблеми і його обґрунтування

Забезпечення кабінету біології мультимедійним комплексом та оновленим навчальним обладнанням, сучасними наочними засобами - дозволить надати якісну освіту, розширити та оновити зміст, форми і методи викладання навчального предмету, підвищить зацікавленість та продуктивне засвоєння знання з біології.

Зацікавленні у реалізації проєкту групи

Проект розрахований для навчання учнів 7-11 класів (250 чол.) та вчителів біології (2 чол.)

Ключові показники оцінки результату

Реалізація проекту допоможе створити сучасний кабінет біології. Забезпечений новим обладнанням, технічними засобами навчання, що буде сприяти зацікавленості учнів у вивченні предмету біології.

Ризики у реалізації

Можуть бути пов язані з подорожчанням обладнання.

Інформація про співфінансування

немає

Чи є у вас конфлікт інтересів

ні

Ви посадова особа?

ні

Ви ознайомленні з положенням Бюджету участі

так

Співавтори

немає

Відповідальні підрозділи

Департамент гуманітарної політики Дніпровської міської ради