Всеукраїнський турнір з Леді-Формейшн "Харизма Дніпра 2020" Брав участь

Доданий
10.07.2019
Номер
98
Спорт

Всеукраїнський турнір з Леді-Формейшн "Харизма Дніпра 2020" - це перший подібний захід не тільки в Дніпрі але і Україні! Це змагання для команд зі всієї України. Леді формейшн - це латиноамериканські танці бальної програми, які виконують жіночі команди в одному номері, в яскравих костюмах. Вік учасників від 4х років.

Автор проєкту
Бюджет
598 303 грн
Розрахунок бюджету
Теги
діти, молодь
Район
Шевченківський
Адреса
просп. Богдана Хмельницького (Героїв Сталінграда), 118А, Дніпро (Дніпропетровськ)

Опис

Співавтори

Співавторів немає

Мета проекту

Стати першим містом України, яке організувало Всеукраїнський турнір з Леді Формейшн. Закріпити статус Дніпра, як щорічний організатор всеукраїнського фестивалю з Леді Формейшн. Подарувати Дніпрянам яскраве спортивне свято. Створити сприятливі умови для виступів дівчат. Надихати дітей та молодь займатися спортом та підтримувати здоровий спосіб життя.

Проблема

Відсутність подібних турнірів у Дніпрі та Україні.
Багато дівчат, які займаються танцюванням соло у спортивних бальних танцях та не мають партнера для танцю - не мають можливості виступати в повній мірі, проявляти свої таланти і танцювальні здібності. У нас проходить не багато турнірів, де організатори включають у програму Леді формейшн, в якій беруть участь 1-3 команди з Дніпра. Такий підхід не мотивує учасників з інших міст і країн приїжджати до нас на турніри. Оскільки танцями займаються у більшості дівчата, їм необхідно дати можливість виступати на турнірах високого класу і можливість самореалізціі. Також багато дівчат не знають, що існує такий танцювальний напрям, як Леді формейшн, який дозволяє займатися танцями без партнера.

Пропоноване рішення щодо розв'язання проблеми і його обґрунтування

Організувати масштабний турнір з залученням всеукраїнських суддів у м.Дніпро. Таким чином розповісти всім Дніпрянам та українцям в цілому про існування такого напрямку, як Леді Формейшн.
Додатково на турнірі відбудуться виступи з парного танцювального спорту та безкоштовні майстер класи від тренерів всеукраїнської федерації танцювального спорту для відвідувачів заходу - усі дорослі і діти зможуть спробувати себе у танцях та зрозуміти, що танці це не тільки корисно, але і дуже красиво!

Для кого цей проект?

В першу чергу цей проект для мешканців Дніпра. Це сім'ї з дітьми, діти від 4 років і старше, молодь, студенти, а також дорослі без обмеження віку.

Ключові показники оцінки результату проекту

Ключовими показниками проекту є кількість людей, які відвідають даний захід, кількість позитивних відгуків. Та кількість ЗМІ, які безкоштовно розкажуть про проект.

Ризики (перешкоди) у реалізації проекту, на які слід звернути увагу

Ризиків немає

Приклади (кейси схожих рішень)

Lady formation- R'n'R World Championship (турнір з Леді формейшн RnR)
https://youtu.be/eVZ6Y1bsfZU
https://youtu.be/0I2J3xv6nyY
https://youtu.be/xvmXM16RhGM

Cup of Social Dance of Cyprus (турнір з Леді формейшн на Кіпрі)
https://youtu.be/1u8lSCzFrk0
https://youtu.be/bCApu8w-rzU
https://youtu.be/Xh0o26YmiNg

Чи ознайомлені ви з положенням про Бюджет участі у м. Дніпрі?

Так.
так, ознайомлена

План заходів з реалізації проекту

1. Затвердити бюджет участі в проекті. 2.Скласти програму заходу 3. Забронювати місце проведення турніру 4. Запросити всеукраїнських суддів та гостей 5. Провести захід. 6. Звітність

Ви посадова особа

Ні.
я не є посадовою особою

Чи є ви працівником Комунальних закладів чи підприємств, підпорядкованих Дніпровській міській раді?

Ні.
я не є працівником комунальних закладів чи підприємств, підпорядкованих дніпровській міській раді

ФОТО ДО / ВІЗУАЛІЗАЦІЯ МАЙБУТНЬОГО ПРОЄКТУ

Відповідальні підрозділи

Департамент гуманітарної політики Дніпровської міської ради