Сухий підвал КЗ ЗСО «Ліцей №142» ДМР Брав участь

Доданий
21.07.2019
Номер
446
Освіта

За 28 років експлуатації інженерні мережі стали непридатними для подальшого використання. Останніми роками незадовільний стан інженерних мереж практично щоденно створював постійні аварійні ситуації, що загрожувало призупиненню навчального процесу. Збільшення чисельності учнів та введення в експлуатацію додаткових туалетних кімнат призведе до перевантаження інженерних мереж, що стане критичним для

Автор проєкту
Тетяна
Тетяна Комар
Бюджет
783 309 грн
Розрахунок бюджету
Теги
школа
Район
Амур-Нижньодніпровський
Адреса
вул. Бєляєва (Замполіта Бєляєва), 2, Дніпро (Дніпропетровськ)

Опис

Співавтори

Немає

Мета проекту

Створення оптимальних санітарно-гігієнічних та побутових умов для функціонування закладу, вирішення проблеми ефективного використання енергетичних ресурсів, зменшення витрат на їх оплату, що приведе до економії бюджетних коштів.

Проблема

За 28 років експлуатації інженерні мережі стали непридатними для подальшого використання. Останніми роками незадовільний стан інженерних мереж практично щоденно створював постійні аварійні ситуації, що загрожувало призупиненню навчального процесу. Збільшення чисельності учнів та введення в експлуатацію додаткових туалетних кімнат призведе до перевантаження інженерних мереж, що стане критичним для закладу де в навчальні дні перебуває 1500 дітей та працівників.

Пропоноване рішення щодо розв'язання проблеми і його обґрунтування

Ремонт інженерних мереж створить нормальні умови функціонування всіх систем забезпечення освітнього процесу та роботи ліцею, знизяться до мінімуму ризики виходу зі строю каналізації та опалення, водопостачання.

Для кого цей проект?

Для 1338 учнів та 107 працівників, які під час навчально-виховного процесу одночасно перебувають у будівлі школи і будуть навчатися та працювати в комфортних умовах. Це батьки школярів, які будуть впевнені, що їх діти навчаються в належних умовах.

Ключові показники оцінки результату проекту

Ключові показники оцінки результату проекту
Успішна реалізація проекту покращить рівень життєзабезпечення та життєдіяльності ліцеїстів, поліпшить умови для навчання та перебуваняя у закладі всіх учасників освітнього процесу.

Ризики (перешкоди) у реалізації проекту, на які слід звернути увагу

Зміна вартості обладнання врахована при формуванні бюджету проекту у розмірі 20% від суми.

Приклади (кейси схожих рішень)

Немає

Чи ознайомлені ви з положенням про Бюджет участі у м. Дніпрі?

Так.
-

План заходів з реалізації проекту

1. Постановка на тендерну комісію
2. Проведення закупівель
3. Виконання робіт.

Ви посадова особа

Ні.
-

Чи є ви працівником Комунальних закладів чи підприємств, підпорядкованих Дніпровській міській раді?

Ні.
-

Відповідальні підрозділи

Департамент гуманітарної політики Дніпровської міської ради