Удосконалення звукової системи в театрі «Віримо!» Брав участь

Доданий
16.07.2019
Номер
176
Культура та туризм

Проект передбачає удосконалення звукового супроводу вистав на великій сцені Дніпровського театру «Віримо!»,а саме:
1. Заміна аналогових програвачів аудіофайлів на цифровий
2. Заміна застарілих АС на нові
3. Придбання радіосистем з наголовною гарнітурою

Автор проєкту
Дарина
Дарина Шмарова
Бюджет
188 289 грн
Розрахунок бюджету
Теги
інновації, молодь
Район
Соборний
Адреса
вул. Набережна Перемоги, 5, Дніпро (Дніпропетровськ)

Опис

Співавтори

Клименко Сергій Володимирович тел.+380930981405
Гриньова Яна Олександрівна тел.+380634572744

Мета проекту

Підвищити якість звукового супроводу вистав на великій сцені театру «Віримо!» та на загальноміських масових заходах за участю театру «Віримо!»

Проблема

Дніпровський театр «Віримо!» - один з найвідоміших театрів Дніпра, який має всеукраїнське та міжнародне визнання. Через певні обставини театр має систему звукового супроводу вистав, яка оновлювалася в останнє в 2012 році (було придбано мікшерний пульт).
Тому вкрай необхідно здійснити одномоментний якісний перехід від аналогових програвачів аудіофайлів (MD-деки) на цифровий (ноутбук), а також оновити акустичні системи для адекватного відтворення цифрового сигналу.
За останні роки театр бере участь у загальноміських заходах, які потребують підсилення голосу акторів. Нажаль, не завжди запропоновані гарнітури знаходяться в робочому стані. Рішення проблеми – придбання в театр радіосистем з наголовними гарнітурами.
Таким чином, цим проектом буде вирішено одразу кілька проблем: підвищення якості звукового супроводу вистав на великій сцені театру «Віримо!» та гарантована якість звуку на масових загальноміських заходах за участю театру «Віримо!»

Пропоноване рішення щодо розв'язання проблеми і його обґрунтування

Підвищити якість звукового супроводу вистав на великій сцені театру «Віримо!» пропонується через придбання цифрового програвача аудіофайлів (ноутбук) та нових акустичних систем, що адекватно відтворюють цифровий сигнал. Підвищити якість звуку на загальноміських заходах за участю театру «Віримо!» пропонується за рахунок придбання якісних радіосистем з наголовними гарнітурами.

Для кого цей проект?

Оскільки вистави на великій сцені театру «Віримо!» відвідують як мешканці Дніпра так і жителі Дніпропетровської області, то цей проект, перш за все, для дніпрян, а також для жителів Дніпропетровської області.

Ключові показники оцінки результату проекту

Результат проекту може бути оціненим за наступними показниками:
1. Збільшення рівня відвідуваності вистав великої сцени театру «Віримо!», як наслідок, - збільшення надходжень в бюджет від вистав театру «Віримо!»
2. Зменшення навантаження на голосовий апарат акторів театру,як наслідок, - зменшення витрат на реабілітацію голосового апарату акторів та підвищення ефективності репетицій.

Ризики (перешкоди) у реалізації проекту, на які слід звернути увагу

Ризиком, що може перешкодити повній реалізації проекту є можливість інфляції. Також ризиком в реалізації проекту є можливість постачання обладнання, що фактично не відповідає заявленим в ТЗ вимогам. Інших ризиків нема.

Приклади (кейси схожих рішень)

Подібні рішення звукового супроводу реалізовані в більшості провідних українських театрів, зокрема: в Чернігівському обласному академічному музично-драматичному театрі, в Київському театрі на Подолі, в Миколаївському академічному художньому російському драматичному театрі, в театрах Дніпра (драми і комедії, молодіжному,актора і ляльки, українському театрі ім.Шевченка).

Чи ознайомлені ви з положенням про Бюджет участі у м. Дніпрі?

Так.
-

План заходів з реалізації проекту

Реалізація проекту передбачає:
1. Придбання техніки
2. Інсталяція, підключення та злагодження придбаної техніки з наявною.

Ви посадова особа

Ні.
-

Чи є ви працівником Комунальних закладів чи підприємств, підпорядкованих Дніпровській міській раді?

Ні.
-

Відповідальні підрозділи

Департамент гуманітарної політики Дніпровської міської ради