Енергозберегаючі вікна в спортивній залі Реалізований

Доданий
26.08.2018
Номер
260
Енергозбереження

Потрібна заміна старих вікон на сучасні склопакети. Цей проект полягає в оптимізації споживання енергоресурсів, поліпшенні умов занять спортом, у забезпеченні здоров’я зберігаючого життєвого середовища, яке б сприяло фізичному та духовному самовдосконаленню молоді.

Автор проєкту
Бюджет
155 664 грн
Розрахунок бюджету
Теги
діти, школа, енергоефективність
Район
Індустріальний
Адреса
вул. Янтарна, 71А, Дніпро

Опис

Співавтори

Немає

Мета проекту

Інноваційна спрямованість проекту полягає у впровадженні інноваційної системи енергозберігаючих заходів. Проектом передбачається:
створення гідних, безпечних, комфортних умов для занять фізичною культурою для учнів КЗО "СЗШ № 63" ДМР, заохочення дітей до активної участі у спортивно-оздоровчих заходах шляхом модернізації спортзалу на засадах енергоефективності.

Проблема

Спортивна зала КЗО "СЗШ № 63" ДМР збудована у 1977 році, яка не відповідає сучасним вимогам: дерев`яні віконні конструкції прогнили. Нові енергоефективні вікна мінімізують втрати тепла. А це сприятиме значній економії коштів за спожите теплопостачання.

Пропоноване рішення щодо розв'язання проблеми і його обґрунтування

Реалізація проекту вирішить проблему енергозбереження та збереження здоров’я молодого покоління, формування культури здорового способу життя. Спортивний зал є універсальним як для навчальних занять школярів на уроках фізкультури, так і у спортивних секціях. Проте сьогодні приміщення спортзалу нашої школи потребує заміни вікон на склопакети, тому що температурний режим нижче норми.

Для кого цей проект

Пропонований проект буде корисним як для учнів нашої школи, так і інших дітей, які відвідують гуртки (художня гімнастика, тхеквандо, ушу, черліденг) на базі спортивної зали.

Ключові показники оцінки результату проекту

Відремонтувавши спортивний зал нашої школи, діти зможуть займатися фізичною культурою й покращувати своє здоров'я. Реалізація проекту вирішить проблему енергозбереження та збереження здоров'я молодого покоління.

Ризики (перешкоди) у реалізації проекту, на які слід звернути увагу

Підвищення рівня інфляції.

Приклади (кейси схожих рішень)

Досвід інших шкіл міста та області.

Чи ознайомлені ви з положенням про Бюджет участі у м. Дніпро?

Так.
Так

План заходів з реалізації проекту

1. Розробка та реєстрація проекту.
2. Демонтаж старих вікон.
3. Встановлення нових склопакетів.

Інформація про співфінансування

Немає

Я, не є посадовою особою

Так.
Так

Відповідальні підрозділи

Департамент гуманітарної політики Дніпровської міської ради