Сучасний кабінет естрадного співу в ДМШ 15 Реалізований

Доданий
26.08.2018
Номер
251
Культура та туризм

Сучасний кабінет естрадного співу - для більш ефективного результату у навчанні учнів вокально - хорового відділу та удосконалення материально технічної бази кабінет №18 ДМШ 15 м.Дніпро.

Автор проєкту
Бюджет
196 902 грн
Розрахунок бюджету
Теги
діти, школа, благоустрій, інновації, молодь
Район
Соборний
Адреса
вул. Гетьмана Петра Дорошенка (Генерала Грушевого), 8, Дніпро

Опис

Співавтори

Немає

Мета проекту

Сучасний кабінет естрадного співу передбачає: наявність підсилювальних пристроїв (комплект апаратури, мікрофони, та інше). Для більш ефективного результату у навчанні учнів вокально - хорового відділу та удосконалення материально технічної бази кабінет №18 ДМШ 15 м.Дніпро. Що надасть можливість гідно представляти школу та місто на обласних, регіональних, всеукраїнських та міжнародних конкурсах та фестивалях.

Проблема

Застаріла апаратура, не придатний до роботи програвач, недостатня кількість мікрофонів для колективу, немає можливості використовувати сучасні методи навчання вокалістів естради, відсутність матеріального забезпечення.
Вимоги до виконавців популярної музики зростають, у концертних виступах велика увага приділяється «живому звуку» ,«вміння імпровізувати». Специфіка роботи майбутнього естрадного співака передбачає освоєння техніки, та є необхідністю для вирішення професійних завдань в фаховій підготовці вихованців.

Пропоноване рішення щодо розв'язання проблеми і його обґрунтування

Придбання такої апаратури надасть можливість задати новий рівень професіоналізму та креативно підійти до вокально-музичної фактури: записувати вокальні фрази і відтворити їх циклічно, створювати накладання наживо, спеціальні сучасні вокальні ефекти, бітбокс, «студійний практикум» (робота зі студійним мікрофоном на уроці, демозапис - "чорнова" фонограма, призначена для аналізу вокалу і роботи над помилками), придбання трьох радіомікрофонів сприятиме розширенню кількості юних співаків в естрадному ансамблі, ноутбук стане вирішенням проблеми програвання мінусових фонограм та можливість користуватись сучасними методами викладання «студійним практикумом», цифрове піаніно –це неймовірна можливість розвивати майбутніх вокалістів з абсолютним музичним слухом.

Для кого цей проект

Для учнів музичної школи 15

Ключові показники оцінки результату проекту

Цей проект надасть можливість перспективній молоді крокувати в ногу з сучасними іноваціями(технологіями), формувати професійні навички, смак, створить прагнення до розвитку вітчизняної естрадної галузі майбутнього.

Придбання нового сучасного обладнання , яке підвищить якість навчання, залучить до музичної школи нових талановитих дітей, та надасть можливість більш розкрити потенціал як викладача так і учня. Гідно представляти школу та місто на обласних, регіональних, всеукраїнських та міжнародних конкурсах та фестивалях.

Ризики (перешкоди) у реалізації проекту, на які слід звернути увагу

Всі ризики враховані.

Приклади (кейси схожих рішень)

Музичні школи Київ та Европа

Чи ознайомлені ви з положенням про Бюджет участі у м. Дніпро?

Так.
Ознайомлена

План заходів з реалізації проекту

1. Участь та перемога у Громадському проекті;
2. Пошук постачальника даного товару;
3. Установка музичного обладнання.

Інформація про співфінансування

Співфінансування не передбачене

Я, не є посадовою особою

Ні.
Я, НЕ Є ПОСАДОВОЮ ОСОБОЮ

ФОТО ДО / ВІЗУАЛІЗАЦІЯ МАЙБУТНЬОГО ПРОЄКТУ

Відповідальні підрозділи

Департамент гуманітарної політики Дніпровської міської ради