Підтримка дитячого інваспорту. Екіпірування черлідерів з вадами мовлення та слуху. Брав участь

Доданий
26.08.2018
Номер
246
Соціальний захист

Проект включає закупівлю екіпірування для тренувань, а також виступів на змаганнях різних рівнів команди черлідерів з вадами слуху та мовлення. Команда вже рік вивчає основи черліденгу та має за мету у 2019 році вийти на новий рівень й почати приймати участь у міських, обласних та Всеукраїнських змаганнях. Для тренувань та виступів потрібен певний спортивний одяг, взуття та помпони.

Автор проєкту
Бюджет
78 420 грн
Розрахунок бюджету
Теги
діти, інваліди, глухі
Район
Соборний
Адреса
вул. Лешко-Попеля, 1, Дніпро

Опис

Співавтори

Кайстро Марія Олександрівна

Мета проекту

Вихід спортивної команди дітей з вадами слуху та мовлення "Cheer magic" на професійний спортивний рівень, що неможливо без якісного екіпірування, а саме форми та взуття для виступів на змаганнях, а також помпонів.

Проблема

Через те, що діти мають особливості розвитку, батькам складно самостійно фінансувати участь у спортивних заходах, в тому числі екіпірування.

Пропоноване рішення щодо розв'язання проблеми і його обґрунтування

Закупівля екіпірування для тренувань, а також виступів на змаганнях різних рівнів команди черлідерів з вадами слуху та мовлення, а саме спортивної форми, взуття та помпонів.

Для кого цей проект

Для дітей віком від 6 до 16 років, що мають вади слуху та мовлення та займаються (планують займатися) таким видом спорту як черліденг.

Ключові показники оцінки результату проекту

Команда отримає можливість прийняти участь у Всеукраїнських змаганнях, а також у Чемпіонатах міста та області. Діти з особливостями, маючи екіпірування, аналогічне зі здоровими спортсменами, будуть почувати себе впевнено під час виступів та показуватимуть достойні спортивні результати.
Серед черлідерів з інвалідністю вже 2 роки офіційно проводять Чемпіонат світу та Европи, на яких були представлені спортсмени з вадами опорно-рухової системи та з порушенням слуху і мовлення. В Україні наша команда є першою, що займається саме черліденгом. Завдяки екіпіруванню діти з команди мають всі шанси стати чемпіонами країни та ті з них, що мають відповідний вік, отримати право представляти країну на змаганнях вищого рівня.

Ризики (перешкоди) у реалізації проекту, на які слід звернути увагу

Змінення кількісного складу команди.
Можливі інфляційні витрати, які закладені в розрахунок проекту.

Приклади (кейси схожих рішень)

Не знайшли

Чи ознайомлені ви з положенням про Бюджет участі у м. Дніпро?

Так.
Так

План заходів з реалізації проекту

Визначення поставника екіпірування, його закупівля та доставка у м.Дніпро.

Інформація про співфінансування

Немає співфінансування.

Я, не є посадовою особою

Так.
Я, не є посадовою особою.

ФОТО ДО / ВІЗУАЛІЗАЦІЯ МАЙБУТНЬОГО ПРОЄКТУ

Відповідальні підрозділи

Департамент гуманітарної політики Дніпровської міської ради