МУЛЬТИСПОРТИВНИЙ МАЙДАНЧИК НА ЛІВОБЕРЕЖНОМУ-2 Брав участь

Доданий
22.08.2018
Номер
208
Спорт

Встановлення мультиспортивного майданчику на території СЗШ №133 дозволить покращити рівень фізичної підготовки учнів навчального закладу та надасть можливість для занять улюбленими видами спорту мешканцям ж/м Лівобережного-2

Автор проєкту
Андрій
Андрій Міщенко
Бюджет
998 887 грн
Розрахунок бюджету
Теги
спортивний майданчик, двір, школа, молодь
Район
Амур-Нижньодніпровський
Адреса
пров. Крушельницької (Людмили Мокієвської), 5А, Дніпро

Опис

Співавтори

відсутні

Мета проекту

Надання більших можливостей для молоді та всіх мешканців ж/м Лівобережний-2 ведення активного образу життя шляхом побудови мультиспортивного майданчику зі штучною травою

Проблема

На житловому масиві Лівобережний-2 протягом останніх років погано розвивалась спортивна інфраструктура. Спортивні майданчики в дворах будинків не ремонтуються, футбольний майданчик в СЗШ №133 не має жодного покриття, окрім звичайного ґрунту, що може призводити до травмувань під час занять спортом. Також це унеможливлює активне дозвілля мешканців в своєму мікрорайоні під час великих дощів, які притаманні нашої місцевості навесні та восени.
За відсутності альтернативи багато молоді проводить дозвілля, в кращому випадку, вдома перед телевізорами та за комп’ютерами, забуваючи про необхідність здорового образу життя.

Пропоноване рішення щодо розв'язання проблеми і його обґрунтування

На території СЗШ №133 є майданчик, який потребує реконструкції. Встановивши на його місці мультиспортивний майданчик зі штучною травою, парканом та освітленням, можна підняти на більш високий якісний рівень проведення уроків фізичної культури в школі, організацію активного дозвілля, спортивних тренувань та змагань для мешканців та гостей ж/м Лівобережний-2. Реалізація проекту дозволить займатися футболом, волейболом, баскетболом та іншими видами спорту більший період часу протягом року.

Для кого цей проект

Проект реалізується для учнів СЗШ №133, мешканців та гостей ж/м Лівобережний-2

Ключові показники оцінки результату проекту

В результаті реалізації проекту підвищиться рівень охоплення дітей, молоді та всіх мешканців ж/м Лівобережний-2 фізкультурою та спортом.

Ризики (перешкоди) у реалізації проекту, на які слід звернути увагу

Для збільшення строків експлуатації майданчику необхідно контролювати якість використаних матеріалів та проведених робіт на всіх етапах реалізації проекту від підготовки основи до облаштування освітлення майданчику.

Приклади (кейси схожих рішень)

Спортивний майданчик на ж/м Ломівський (Фрунзенський) та на вул. Калиновій

Чи ознайомлені ви з положенням про Бюджет участі у м. Дніпро?

Так.
так

План заходів з реалізації проекту

- Підготовка основи майданчика 42м *22м
- Укладання на майданчик штучної трави

Інформація про співфінансування

відсутня

Я, не є посадовою особою

Так.
так

ФОТО ДО / ВІЗУАЛІЗАЦІЯ МАЙБУТНЬОГО ПРОЄКТУ

Відповідальні підрозділи

Департамент гуманітарної політики Дніпровської міської ради