Обговорення положення

Настав час обговорення проєкту положення

Традиційно 

 

Обговорення запропонованих змін у Положенні бюджету участі. 

 

Положення про Бюджет участі - це той самий документ, про який ми багато говоримо, сперечаємось, плідно обговорюємо та покращуємо кожен рік РАЗОМ!  

 

Це чи не єдиний документ міської ради, який утворюється спільними зусиллями чиновників та громади! 

 

Цей рік не став виключенням, після завершення періоду збору пропозицій та зауважень до положення, після ретельного аналізу та інтерпретації у реалії сьогодення, ми зібрали все це в один документ.  

 

Нові правила, нові розділи та пункти, нові відсотки розподілу бюджету між групами, нові терміни, і все це для того, щоб надалі робити бюджет участі найлюдянішою програмою міста! 

 

НАГОЛОШУЄМО! Це лише Проєкт положення. Не остаточний варіант. 

 

Зараз з текстом положенням та його виглядом ви можете ознайомитись тут - https://docs.google.com/document/d/1IazJiogQjFmNpvWy7BuiQSSZvOwufTbW/edit?usp=sharing&ouid=106753258093663041049&rtpof=true&sd=true 

 

Але і це ж ще не кінець, навіть коли документ вже майже готовий, ми пропонуємо вам з ним ознайомитись і можливо ще щось запропонувати!  

 

Або просто поміркувати над тим — чи все ми додали, що потрібно було додати? 

 

До 31 січня включно у вас буде час для внесення своїх коментарів та пропозицій, а потім ми обов’язково анонсуємо презентацію та обговорення тексту проєкту Положення про бюджет участі Дніпра, із запрошенням усіх охочих. 

 

Зважаючи на карантинні обмеження, ми розглядаємо варіант зустрічі у онлайн форматі. Для розуміння кількості охочих взяти участі в офлайн зустрічі, будь ласка, заповніть цю форму - https://forms.gle/qE83twiVPBSVwzrW6 

 

Чекаємо на вашу думку!