Обговорення нового Положення бюджету участі!

Ознайомтесь та долучайтесь до обговорення запропонованих змін у Положенні бюджету участі.

Положення про Бюджет участі у м. Дніпрі - це той самий документ про який ми багато говоримо, сперечаємось, плідно обговорюємо та покращуємо кожен рік РАЗОМ! Це чи не єдиний документ міської ради який утворюється спільними зусиллями чиновників та громади!

Цей рік не став виключенням, декілька тижнів тому, завершився збір пропозицій та зауважень до положення. Після ретельного аналізу, сперечань та палких дискусій, ми зібрали все це в один документ. Нові правила, нові розділи та пункти, нова форма розподілу бюджету цієї програми, і все це для того, щоб надалі робити бюджет участі найлюдянішою програмою міста!

Зараз з текстом положенням та його виглядом ви можете ознайомитись тут - https://bit.ly/39hUX8S 

Але і це ж ще не кінець, навіть коли документ вже майже готовий, ми пропонуємо вам з ним ознайомитись і можливо ще щось запропонувати! Або просто поміркувати над тим — чи все ми додали, що потрібно було додати?

Для цього залишаємо форму для зв'язку та коментарів — https://forms.gle/ikQPvwhea27fgoWN7 

До 8 лютого, включно, у вас буде час для внесення своїх зауважень та пропозицій, а потім ми обов’язково анонсуємо презентацію та обговорення тексту проєкту Положення про бюджет участі Дніпра, з запрошенням усіх охочих.

Чекаємо на вашу думку!