Кінець голосування!!!

Переможці визначаються


Кінець голосування!!!
А це означає початок нового циклу Бюджету участі "Визначення переможців"
Ми нагадуємо Вам що процедура визначення переможців прописана у положенні про партиципаторне бюджетування (бюджет участі) у м. Дніпрі.

Нагадаємо Вам основні пункти про які треба пам'ятати у період визначення переможців:

9.1. Після завершення кінцевого терміну голосування е-сервіс автоматично здійснює підрахунок голосів, на підставі якого визначаються проекти-переможці.

9.2. Реалізовуватимуться ті проекти, які набрали найбільшу кількість балів у кожному з типів проектів за рейтинговою системою у загальній кількості, що відповідає фінансуванню.

Якщо є скарги або інші завуваження рекомендуємо уважно ознайомитись з Розділом 4. Етика Бюджету участі, а також нагадуємо про правильне оформлення скарги:
4.4.1. Скарга щодо можливого порушення етичних правил та відповідні докази надсилаються в електронній формі на офіційну електронну пошту експертної комісії, що зазначена в електронній системі. Скарга, до якої не долучені докази порушення етичних правил, чи не підписана автором (авторами), а також така, з якої неможливо встановити авторство, визнається анонімною і розгляду не підлягає.

9.6. За результатами голосування експертна комісія:
- протягом 3 робочих днів після закінчення голосування приймає скарги, які надсилаються в електронній формі на офіційну електронну пошту експертної комісії, що зазначена в електронній системі - pb.dnipro@dniprorada.gov.ua;
- протягом 7 робочих днів після завершення приймання скарг організовує необхідні перевірки із залученням представників виконавчих органів міської ради, незалежних експертів та приймає рішення про задоволення або відхилення скарг;
- протягом 3 робочих днів після завершення перевірок та обробки скарг затверджує список проектів-переможців.
Ви можете переглянути положення за посиланням https://adm.dniprorada.gov.ua/files/document/872/file/1566303800803_zibrane-polozhennia-lipen.pdf

Тож затамувавши подих ми всі чекаємо на затвердження проектів-переможців 2019 року

Нагадаємо що в нас є альтернативні канали, обирайте де вам зручніше та долучайтесь до обговорень!
Viber – https://bitly.su/EcCpY777 (або напишіть адміну 0932349752)
Telegram – https://t.me/pb_dnipro
Facebook – https://www.facebook.com/groups/pb.dnipro
Форма зв'язку – https://adm.dniprorada.gov.ua/contacts
Контактний телефон 0932349752 або 0930939700