Фестиваль "Крок у Рок" Брав участь

Доданий
21.07.2017
Номер
163
Культура та туризм

Музичний та культурний фестиваль налаштований на приваблення туристів в у місто Дніпро. Фестиваль буде ознайомлювати місцевих жителів та гостей з культурою українського народу та просвітлювати їх про минуле нашої землі.

Автор проєкту
Станіслав
Станіслав Потапенко
Бюджет
999 900 грн
Розрахунок бюджету
Район
Центральний

Опис

Співавтори

Творчій колектив інтернет видання "Крок У Рок"

Мета проекту

Метою проекту є становлення власного фестивалю у м. Дніпро., який не поступався б таким гігантам як ЗахідФест або Атлас. Це дозволить місту отримувати нові прибутки від туристів й тим часом ознайомлюватись з культурою та мистецтвом.

Проблема

В нашій частині країни немає жодного великого фестивалю, який міг би представити Дніпро як культурне місто. Якщо фестивалі є, то вони маленькі й зовсім не мають підтримки від влади. Це складає велику культурну прірву яку необхідно долати.

Пропоноване рішення щодо розв'язання проблеми і його обґрунтування

Я пропоную зробити якісний фестиваль який не соромно буде показати людям, долучити до нього відомих українських виконавців та культурних діячів. Для цього я маю бажання, досвід в організації й команду людей яка спроможна це зробити, не маю тільки фінансової підтримки.

Для кого цей проект

Основна аудиторія фестивалю це молодь - майбутнє країни, але це не значить що старші люди не мають змоги його відвідувати. Фест буде приємним для всіх кому цікава жива музика й культура.

Ключові показники оцінки результату проекту

Зріст бюджету відбуватиметься з податків підприємців які будуть надавати послуги туристам. Планується культурний й патріотичний зріст у молоді. Розвиток культури й музикантів в країні в цілому.

Ризики (перешкоди) у реалізації проекту, на які слід звернути увагу

Погода, відсутність достатнього фінансування,. Враховуючи що це острів, можуть бути нещасні випадки на воді.

Приклади (кейси схожих рішень)

Фестиваль Західфест, Фестиваль Файне Місто, Фестиваль Бандерштат, Фестиваль Республіка.