Бьюті-студія з дитячою кімнатою розвитку Відхилений остаточно

Доданий
02.06.2021
Номер
112
Інше

Бьюті-студія з дитячою кімнатою розвитку в одному із спальних районів м.Дніпра надаватиме послуги перукаря,нейл-дизайну,корекції та фарбування брів. Крім того,будуть передбачені два кабінети,де в одному педагог займатиметься на індивідуальних заняттях з дітьми від 1 до 6 років,а в іншому-няня активно проводитиме час з дітьми,мамам яких надають послуги з краси.

Автор проєкту
Бюджет
495 228 грн
Розрахунок бюджету
Теги
діти, інновації, жінки
Район
Шевченківський

Опис

Співавтори

Швець Ольга Володимирівна

Проблема

Потреба у єдиному місці в м.Дніпрі, куди мами зможуть приходити разом з малюками, поєднуючи отримання послуг з догляду за собою та розвитку дитини.

Мета проєкту

Надати можливість молодим матусям відвідувати бьюті-студію, поки малюк зайнятий з нянею чи на індивідуальному розвиваючому занятті.

Пропоноване рішення щодо розв'язання проблеми і його обґрунтування

Запропонований проєкт не має аналогів у м.Дніпрі, вирішення потреби відвідування мамами студії красти, коли ні з ким залишити дитину, тепер знайде своє відображення у KIDADA studio.
У наших кабінетах досить простору, щоб розмістити дитину поруч із Вами. Килимки з іграшками, качалки, стільчики, музичні люльки-шезлонги для самих крихіток. Малюк не сумуватиме без мами, а няня буде поруч.

Зацікавленні у реалізації проєкту групи

Цільова аудиторія - матусі з дітьми від 1 до 6 років.

Ключові показники оцінки результату

Соціальні - рівень охоплення дітею дошкільною освітою.

Ризики у реалізації

Підвищення цін на сировинну базу (зовнішній ризик). Від матеріалів та інструментів залежить рішуче вся діяльність організації. Для того, щоб уникнути казусів у разі підвищення собівартості, варто заздалегідь сформувати базу постачальників – це забезпечить можливість вибору альтернативи.
Недолік професійних кадрів. Цей фактор відноситься до внутрішнього ризику, який здатний відбитися на зовнішніх деталях. Задоволеність гостя заснована на професіоналізмі співробітників і безпосередньо пов'язана з популярністю закладу і його доходами. Рекомендується регулярно проводити курси підвищення кваліфікації для персоналу, щоб завжди зберігати планку.
Швидка зміна тенденцій
Цей ризик пов'язаний зі стрімким застаріванням технологій, апаратури і методів проведення процедур. Однак, він нівелюється при постійному прагненні дізнаватися нове про індустрію краси.

Інформація про співфінансування

-

Чи є у вас конфлікт інтересів

Ні

Ви ознайомленні з положенням Бюджету участі

Так